Drivhus restaurant københavn

Ny måde at gå på restaurant: København får 12 nye drivhus …

Ny måde at gå på restaurant: København får 12 nye drivhusrestauranter

25. maj 2020 — Inspireret af Amsterdam får København 12 helt nye drivhusrestauranter. De kommer til at ligge ved henholdvis Skuespilhuset og Meyers Deli på …

Ny måde at gå på restaurant: København får 12 nye drivhusrestauranter

ØsterGRO

Æbeløgade 4,2100 København Telefon: 20 88 38 98. contact the restaurant. Gro Spiseri Email: booking@grospiseri.dk. Phone: +4531729969. ØsterGro.

ØsterGRO is the first Danish rooftop farm located in the heart of Copenhagen.

Vækst | Vegetarmenu og Vækstmenu | Restaurant indre by

Vækst | Vegetarmenu og Vækstmenu | Restaurant indre by | Cofoco

Spisningen foregår derfor i det hyggelige drivhus, der bliver opvarmet af køkkenets multifunktionelle ovn. Ét langbord gør det ud for omkring 24 siddepladser, …

Vækst laver nordisk mad præget af friske grøntsager og urter. Vi har et stort udvalg af vegetariske retter, men tilbyder også et godt stykke kød, fisk eller skaldyr til de friske grøntsager. Maden er serveret i byens smukkeste drivhus, der trækker naturen helt ind til bordet. Besøg cofocos nyeste restaurant ved rådhuspladsen.

Gro Spiseri | Spis & drik – VisitCopenhagen

Gro Spiseri | Spis & drik | VisitCopenhagen

5. aug. 2022 — Den spektakulære italienske Tramonto rooftop restaurant ligger på toppen af det luksuriøse Hotel Ottilia midt i Carlsberg Byen. Her kan man …

Gro Spiseri er del af tagfarmen ØsterGRO på Østerbro, hvor du kan spise under åben himmel.

15 rooftops i København – fra Nimb til Level Six cocktails

15 rooftops i København – fra Nimb til Level Six cocktails | bobedre.dk

25. maj 2020 — Drivhusrestauranterne er kommet til København og Frederiksberg. … seneste uger delt billeder af en ny type drivhusrestaurant i Amsterdam.

En drink smager bare bedre, når den indtages under åben himmel og med 360 graders udsigt over byens tage. Vi har fundet frem til 15 tagterrasser, hvor du kan nyde sommersolens sidste stråler.

Nu åbner vores to drivhusrestauranter – Meyers

Nu åbner vores to drivhusrestauranter | Besøg drivhusrestauranterne

5. maj 2017 — Se billederne: En aften i himlen i den magiske drivhus-restaurant … 17-årig svært tilskadekommen efter knivstikkeri i København.

Drivhusrestauranterne er kommet til København og Frederiksberg. Her kan i spise op til fire personer sammen hver for sig under åben himmel i små glashuse.

Den magiske drivhusrestaurant på toppen af Østerbro er tilbage

Her er 10 spændende restauranter og madoplevelser i København: … ‘family style’ på delte tallerkner i et hyggeligt drivhus på en tagterasse i København.

Spis i et drivhus på en tagterrasse fyldt med planter. Lyder det fantastisk – det er det også.

10 unikke madoplevelser i København – Romantikeren

10 unikke madoplevelser i København (spisesteder i flotte omgivelser)

Menuen serveres “family style” på delevenlige tallerkener akkompagneret af udvalgte naturvine, som nydes ved langbordet i deres fine drivhus. Tag forbi og oplev …

Stor guide til spændende madoplevelser i København. Se de unikke spisesteder og nyd en middag i særklasse. Læs vores guide.

Bæredygtige restauranter i København – Tips til … – TipKBH

Bæredygtige restauranter i København – Tips til København

Vi har set nærmere på nogle af de bæredygtige restauranter i København. Vi har samlet seks af de mest bæredygtige restauranter.

Keywords: drivhus restaurant københavn