Parasol biltema

Parasoller og solsejl til ethvert behov – Biltema.dk

Beskyt dig mod kolde vinde og solskoldning med en parasol. Se vores store udvalg af parasoller og parasolfødder i mange forskellige farver og varianter.

Parasol, 140 cm – Biltema.dk

Højdeindstillelig altanparasol med otte metalribber, der holder parasollen oppe. Kraftigt, UV-resistent polyesterstof 160 g/m². Stolpe af stålrør Ø 14 mm.

Parasol, 3 m – Biltema.dk

Solid parasol til have, terrasse og altan. I robust, UV-bestandigt og vandafvisende polyesterstof. Parasollen har en krumtap til opfældning og et lige parasolrør, der kan forankres med en parsolfods tyngde. OBS! Fod medfølger ikke.

Hængeparasol, 3 m – Biltema.dk

Solid hængeparasol til have, terrasse og altan. I robust, UV-bestandigt og vandafvisende polyesterstof. Hængeparasollen har en sidemonteret krydsfod, der skal forankres til jorden.

Strandparasol – Biltema.dk

Rund parasol af polyester med en diameter på 1,8 m. Har 2-delt lakeret stålstang med diameteren 19/22 mm. Praktisk at have med til stranden. Vippefunktion.

Strandparasol “Biltemakörv” – Biltema.dk

Strandparasol “Biltemakörv”

Parasolfod – Biltema.dk

Parasolfod med indbyggede hjul til nem forflytning og spændbar fatning, som låser parasolrøret fast. Foden skal fyldes med ballast i form af vand eller sand for at få den korrekte tyngde og stabilitet. Kraftig konstruktion i vedligeholdelsesfri plast med en behagelig antracitgrå farve, der falder godt ind i havemiljøet. OBS! Husk at folde parasollen ned, når det blæser kraftigt.

Parasolfod granit, 30 kg – Biltema.dk

Elegant parasolfod af massiv granit. Med hjul og håndtag for let flytning. Stolperør af rustfrit stål. Passer til stolper med diameter 38–48 mm.

Parasolholder – Biltema.dk

Tung konstruktion af varmgalvaniseret stål. Skrues ned i jorden med det medfølgende håndtag. Optager minimal plads, let at tage med til stranden, på udflugt eller på ferie. Med fem plastindsatser til følgende diametre: 23, 37, 41, 49 og 54 mm.

Keywords: parasol biltema, biltema parasol