Benyt erhvervsleasing, når du skal have en firmabil

Erhvervsleasing er et godt alternativ til at eje en bil. Når du køber en bil, er der typisk mange flere udgifter og usikkerhed omkring, hvad det koster at vedligeholde bilen på bedste vis. Det er nok den største grund til, at mange i dag vælger erhvervsleasing i stedet for at købe en bil til erhvervsbrug. 

Går du og overvejer, om du skal købe en firmabil, eller om du skal prøve erhvervsleasing? Læs med videre her for at finde ud af, om erhvervsleasing er noget for dig eller ej. 

Opnå stabilitet i budgettet med erhvervsleasing

Står du og skal bruge en bil i dit firma, kan erhvervsleasing sagtens være den rette løsning for dig. Med en leaset firmabil har du nemlig altid mulighed for at køre på kundebesøg, tage til møder med dine samarbejdspartnere og meget mere. 

Vælger du erhvervsleasing, opnår du stabilitet i dit budget, da du kender alle dine udgifter fra den dag, du underskriver leasingkontrakten. Du får altså en stabil udgiftspost, hvor der ikke dukker uventede udgifter op. Det giver dig et meget bedre overblik over din økonomi i dit firma.

Kør rundt i din drømmebil på arbejdet

Du kan desuden repræsentere dit firma på bedste vis ved ikke at køre rundt i en kedelig bil. Når du erhvervsleaser en bil, kan du i mange tilfælde få råd til en lækker bil. Det kan endda være, at din drømmebil er inden for rækkevidde, når du vælger at lease i stedet for at købe. Så mon ikke erhvervsleasing skal meget mere med i dine overvejelser, når du skal have ny firmabil?