Flere gode grunde til at lease en bil i stedet for at købe

Det kan være et svært valg i forhold til, om du skal købe en bil, eller om du skal lease en bil. Derfor bør du nøje overveje, om det ene eller det andet valg er det rette for dig. Her finder du fire fordele ved leasing såsom BMW leasing.

Den månedlige ydelse er ofte lavere ved leasing

Et stort plus ved at lease en bil er, at den månedlige ydelse ofte er lavere sammenlignet med, hvis du skal betale af på et billån. Det betyder, at du kan spare penge hver måned og bruge dem på noget andet. Men det kan også give dig muligheden for at lease den bil, du altid har drømt om at køre rundt i hver dag. Det er naturligvis op til dig at vælge, hvad du helst vil.

Du kan skifte bilen ud regelmæssigt

Hvem drømmer ikke om at køre i den nyeste model hele tiden? Dog er dette dyrt, hvis du køber en bil. Men vælger du leasing, kan du nemt skifte bilen ud regelmæssigt. Du kan eksempelvis skifte en leaset bil ud hvert andet eller tredje år. Derved kan du stort set altid køre rundt i den nyeste udgave af et bilmærke. 

Slip for at sælge din bil

Når du leaser en bil, skal du ikke tænke på, at den en dag skal sælges. Når en leasingaftale er udløbet, kan du bare indgå en ny leasingaftale for en ny bil.

Undgå et værditab

En bil taber hurtigt værdi. Ved at lease en bil skal du overhovedet ikke bekymre dig om hvor stort et værditab, der er tale om.